fbpx

Events hos Alletiders vin

Vi afholder ofte arrangementer for vores kunder, hvor vi giver dem muligheden for at komme og prøvesmage en masse vine/spiritus fra vores sortiment.

Tilmeld dig nyhedsbrev nedenfor hvis du vil være den første til at modtage informationer om næste events, og hvornår de bliver afholdt.

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Danmark drikker rom
- vi live streamer en særlig romsmagning med Romhatten.dk den 6. juni 2020 kl. 19:30

I samarbejde med Danmarks vin- og spiritusforhandlere afholder Romhatten.dk en online romsmagning for alle romglade danskere. Sammen inviterer vi dig til en spændende og underholdende romsmagning i din egen stue, live fra Aarhus. COVID-19 har ligesom med alt andet, lammet landets vin- og spiritus-arrangementer, men det laver vi om på nu. Romsmagningen sendes via Facebook Live på Romhatten.dks facebookside. Husk du skal have adgang til en Facebook profil for at kunne se streame romsmagningen.

Når du tilmelder dig romsmagningen, sender vi dig en komplet pakke indeholdende 8 forskellige rom á 2 cl. inkl. et Glencairn smageglas:

1.      Clement XO – Rhum Agricole Martinique 42 % vol.

2.      Savanna Lontan Blanc – Rhum Traditionelle La Reunion 57 % vol.

3.      Compagnie des Indes Navy Strength 5 Years Old – Jamaica 57 % vol.

4.      Plantation Isle of Fiji – Fiji 40 % vol.

5.      Black Tot Navy Rum – Barbados, Guyana & Jamaica  46,2 % vol

6.      Plantation XO 20TH Anniversary – Barbados 40 % vol.

7.      Plantation Single Cask Whisky Finish Vintage 1997 – Trinidad 45,2 % vol

8.      Velier Foursquare Plenipotenziario 12 Years Old – Barbados 60 % vol.

 

Prisen pr. pakke er kun 350,- inkl. fragt – vi sender kun indenfor Danmark

 

Hvor køber du billet?

Køb billetten igennem din lokale vinhandler og støt dem i en svær tid. Alle flaskerne som smages under romsmagningen kan desuden også købes hos din lokale vinhandler efterfølgende.

Det er muligt at købe billetter til og med den 1. juni.

 

Om romsmagningen

Vi har sammensat en helt forrygende række af flasker, som vi sammen (men hver for sig) skal smage på i løbet af aftenen. Mads Heitmann og Lauge Kjær fra Romhatten.dk står for aftenens underholdning, og vil undervejs fortælle om de forskellige rom, som skal smages. Romsmagningen tager ca. 2,5 time, og da vi sender live vil du have mulighed for at stille spørgsmål undervejs.

 

Baggrund for ideen

Det er ikke første gang, at Mads og Lauge laver en online live romsmagning, men alligevel er denne idé helt ny. Ideen om en online romsmagning, som inddrager Danmarks vin- og spiritusforhandlere, kommer naturligvis på baggrund af den nuværende krise med COVID-19. Over hele landet bliver der hver uge afholdt et hav af vin- og spiritussmagninger i de små butikker – noget som naturligvis er blevet umuliggjort af krisen. Hos Romhatten.dk synes vi, at de små spiritusforhandlere rundt omkring i landet er utrolig vigtige. Derfor har vi udviklet dette arrangement, som vi håber, kan hjælpe de lokale butikker, og som samtidig gerne skulle skabe glæde i de danske stuer, i en kedelig tid.

Vi håber meget, at du vil deltage i en sjov og spændende romsmagning, og samtidig være med til at støtte din lokale vin- og spiritusforhandler.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Ved tilmelding af vores nyhedsbrev vil du løbende modtage information om specielle tilbud, produktnyheder, events, tips og tricks samt personlige anbefalinger af vores varesortiment.

Hvis du er tilmeldt vores nyhedsbrev er du altid den første der får besked, så skynd dig at tilmelde dig!

Alletiders vin

 • Åstrupvej 66, 9800 Hjørring.
 • Tlf. 22 45 51 54
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Find os på facebook
Du er altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os.
 • Mandag
  LUKKET
 • Tirsdag
  10:00 - 18:00
 • Onsdag
  10:00 - 18:00
 • Torsdag
  10:00 - 18:00
 • Fredag
  10:00 - 18:00
 • Lørdag
  10:00 - 16:00
 • Søn- og helligdage
  LUKKET
Copyright 2017 - Alletiders vin, din lokale uformelle vinhandel